Gröna Uddens Camping!

gröna uddens camping

MYCKET MER ÄN BARA CAMPING!

Vi erbjuder Dig camping eller boende i stuga/rum i naturskön och barnvänlig miljö och en mängd aktiviteter för hela familjen. Gröna Udden hör, med sitt fantastiska läge vid stadsviken Slemmerns strand, till de absolut vackraste i staden. Den stora barnvänliga sandstranden är perfekt för solbad och roliga vattenlekar och vid strandlinjen finns även två bastubyggnader att hyra per timme.

Instagram

Idag är tyvärr sista dagen för denna säsong som vi håller pizzerian öppen, så vi kommer köra ett litet erbjudande för er. Alla pizzor för 9,50€/st, gäller så långt lagret räcker. 

Varmt välkomna! 😊🍕ERBJUDANDE!

Njut av våra goda pizzor och du får spela en runda minigolf gratis! 
Under hela v. 28 bjuder vi alla våra pizzakunder på en runda gratis minigolf. 
Varmt välkomna! 😊🍕Nu har vi smygöppnat caféet! Finns bland annat nybakta bullar, kardemummakaka och kladdkaka och smörgåsar. Vi håller öppet 10-21. 
Vart välkomna! 😊☀️Nu är glasskiosken och minigolfbanan öppen varje dag mellan kl. 11:00-19:00. Minigolf kan köpas i kiosken tills dess att cafébyggnaden har öppnat för säsongen.
Varmt välkomna! 😊☀️Gårdagens öppningserbjudande var verkligen uppskattat. Så vi förlänger erbjudandet och bjuder alla glasskunder på en runda gratis minigolf fram t.o.m. söndag 31/5! 
Våra öppettider denna vecka:
Fredag 29.5 15:00-20:00
Lördag 30.5 13:00-19:00
Söndag 31.5 13:00-19:00

Varmt välkomna! 😊Ikväll smygöppnar vi glasskiosken! Öppet fram till kl 21.00. Idag bjuder vi även alla glasskunder på en runda gratis minigolf!

Varmt välkomna! 😊☀️Nu öppnar vi strandbastun för säsongen! Bokning kan ni göra på telefon +358 (0)18 528700 eller per mejl gronaudden[at]aland.net. 
Vi är självklart noga med hygienen och tvättar samt desinficerar basturna mellan bokningarna. 
Varmt välkomna!Inför sommarsäsongen 2020 söker vi nu café- och receptionistbitränden samt nattvakter. Du som sökande skall vara minst 18 år gammal samt behärska svenska och engelska flytande i tal och skrift, finska ses som meriterande. Vi ser gärna att du innehar alkopass och jobbat inom service/turism tidigare. 
Skicka in ditt fritt formulerade ansökan och CV till gronaudden@aland.net

Vi ser framemot att höra från dig! 😊

Find us!

Click here for directions.

Newsletter


You are now subscribed